Med Office 365 minimerer du dine startomkostninger, du behøver ikke at tænke på hardware & software omkostninger og softwareopgraderinger. Du får en IT løsning på et meget højt professionelt niveau.

Med Office 365 får du adgang til bl.a. e-mail, delte kalendere, chat, onlinemøder og adgang til de mest opdaterede dokumenter. Du bliver uafhængig af tid og sted, uden at du sætter samarbejdet over styr, alt dette sker i realtid uden at sætte sikkerheden på spil.

Hvad er Office 365

Office 365 er det samme Office, som du allerede kender og bruger hver dag. Men det er mere end det. Eftersom Office 365 er placeret i skyen, kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder – Pc, Mac og tablet – og de er altid opdateret. Det samme gælder opdateringer af funktioner – dem får du automatisk.

I grundpakken for du adgang til følgende muligheder:

  • En professional mailløsning med bl.a. fælleskalender. I form af Outlook & Exchange
  • Online møder – i form af Teams
  • Fildeling – I form af SharePoint
  • Office online – I form af Word, Excel, PowerPoint & OneNote i din web browser.

Professional Mail Løsning

Du kan få adgang til mail, opgaver, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder. Tjek kalenderen og hent kontakter overalt. Undgå planlægningsbesvær med delte kalendere, og se andre personers oplysninger om, hvornår de er ledige eller optaget.

Din mail er beskyttet med branchens førende beskyttelse indenfor malware og filtrering af spam.

Online Møder med Teams

Teams forbinder mennesker overalt på alle typer af enheder. Teams leverer en ensartet, enkelt kundeoplevelse med tilstedeværelse, chat, stemmemeddelelser, videochat og en fantastisk mødefunktion. Teams giver mulighed for chat (IM) og taleopkald med millioner af mennesker verden over, der bruger Skype.

Dertil kommer der HD-video, skærmdeling i realtid kan du samarbejde med dine kollegaer på en overbevisende måde.

Fildeling med SharePoint

Det ene øjeblik arbejder du med kolleger i nærheden om dokumenter, det næste arbejder du med udenlandske kunder om andre filer. Med Office i skyen er det ikke noget problem, når du har massevis af muligheder for at gemme, organisere og dele filer med personer både i og uden for organisationen. Der er heller ingen problemer med versionsstyring.